Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі експонується унікальна література про АТО (фото)

Четвер, 12 жовтня 2017 19:07
У відділі читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки 11 жовтня працівники книгозбірні влаштували виставки найновіших книг та журналів про АТО.

Експозиції приурочені до трьох урочистих свят:  Дня українського козацтва, Дня заснування УПА і Дня захисника України. На виставках «Героїв стежина — від батька до сина» та «УПА: в ракурсі історії та політичної перспективи» представлено художні, науково-популярні книги, а також журнали та фотоальбоми.

—    В читальному залі , що розташований на другому поверсі нашої бібліотеки, представлено виставки нових книжок та журналів, які надійшли до книгозбірні  останніми роками та в яких розповідається суто про АТО. Наприклад, доволі цікавим є роман «Ілловайськ» Євгена Положія, який автор презентував безпосередньо в нашій бібліотеці та подарував нам по примірнику книжки. На виставці читачі знайдуть також і фотоальбоми, всередині яких зображені унікальні кадри подій на Сході України та життя АТОвців. Таких особливих ілюстрацій ви не побачите ні в інтернеті, ні по телебаченню, ні в жодному іншому джерелі,  — поділилася завідувач відділу читального залу Людмила Рюміна.

Пані Людмила зазначила, що, окрім нових літературних надходжень, на виставці також представлено книжки, які бібліотеці подарували відомі письменники, зокрема Марія Матіос, Степан Герилів, Євген Положій та деякі інші автори. Завідувач відділу читального залу додала, що обидві виставки триватимуть у читальному залі бібліотеки близько двох тижнів.

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ