Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські зоозахисники вийдуть на марш за права тварин

Четвер, 12 жовтня 2017 13:45
Всеукраїнський марш за права тварин відбудеться у Тернополі в неділю, 15 жовтня. Зоозахисники вийдуть на вулиці міста, щоб привернути увагу до знущань з тварин та їхньої експлуатації в різних сферах.

Активісти хочуть заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин.

- Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на експлуатацію тварин у всіх сферах людської діяльності, у тому числі в харчовій промисловості та моді, - повідомляють організатори в соцмережах.

У Тернополі марш стартуватиме о 12:00 з Театрального майдану, біля Драмтеатру. Маршрут: вулиця Руська, Замкова, завершення – біля Міської ради.

- Ми втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивитися на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин - це не порожні слова в законі, а захист і відповідальність, кажуть зоозахисники.

Марш за права тварин 15 жовтня - подія всеукраїнського масштабу, яку організовує UAnimals. Організаторами маршу за права тварин у Тернополі є центр допомоги безпритульним тваринам "Вірні Друзі".

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар