Читайте нас в соціальних мережах

Дорожники Тернопільщини придумали ноу-хау, щоб водії не їхали більше 60-ти

Понеділок, 09 жовтня 2017 18:00
Для безпеки на дорозі працівники служби автомобільних доріг вирішили втілити нових проект. Завдяки йому водії не зможуть їхати більше 60-ти кілометрів на годину. На Тернопільщині збудують спеціальні вигини на дорозі, щоб водії не їздили надто швидко.

– Служба автомобільних доріг у Тернопільській області приступила до будівництва на трасі Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка системи уповільнення трафіку дорожнього руху. Низка штучних перешкод змусить водіїв знизити швидкість та зменшить кількість ДТП. При цьому, на відмінну від «лежачих поліцейських», система ніяк не шкодить транспортним засобам, – повідомляють на сайті Служби автомобільних доріг області.

Перший об’єкт системи уповільнення знаходитиметься біля села Плоске на трасі Н-02 /М-06/. Шляховики обладнають спеціальний вигин дороги, який змусить водіїв зменшувати швидкість.

Система уповільнення трафіку дорожнього руху на Тернопільщині передбачає також встановлення освітлювальних приладів, які живитимуть сонячні батареї. Усього Службою автомобільних доріг області заплановано будівництво трьох  об’єктів системи.

2

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ