Читайте нас в соціальних мережах

Проти знесення огорожі навколо ставу голосують в Тернополі

Понеділок, 09 жовтня 2017 11:30
Більше як місяць тому в Тернополі з’явилася ідея «звільнити» Тернопільський став від огорожі. Місцевий активіст Юрій Суходоляк написав відповідну петицію.

Її підтримала необхідна кількість людей і зараз звернення перебуває на розгляді в міській раді.

Однак, невдовзі з’явилися противники такої ініціативи.Тернополянин Юрій Суходоляк просив ліквідувати паркан довкола озера по усьому периметру, забезпечити доступ до Тернопільського ставу та облаштувати берег лавками, причалами та оглядовими майданчиками.

Декілька днів тому системі електронних петицій з’явилося інше звернення, де просять заборонити зносити огорожу навколо ставу. Автор аргументує це тим, що це паркова зона, і там гуляють батьки з дітьми різного віку.

– Заради безпеки дітей пропоную не зносити огорожу навколо ставу, – йдеться в петиції Юрія Мороза.

До кінця збору підписів залишилось 28 днів. Поки що її підписали 9 осіб з 300 необхідних. Відтак, наразі доля огорожі поки невідома.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Оксана 09.10.2017, 21:06
Я проти,нівякому разі не можна зносити огорожу.Це ж потрібні кошти щоб знести огорожу,і ще додоткові кошти зробити те що задумали.Пропон ую для підлітків криті майданчики для на стольного тенісу,для великого тенісу,баскетбо л ...
Скарга
0 #1 Любов 09.10.2017, 14:34
Я проти зносу огорожі ,дуже гарно і з дітками гуляти безпечно, Навіщо гроші знову вкладати ,краще дітям садочок,чи майданчик збудувати,Хто таке дуренство видумав ,зносити?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ