Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські волонтери розпочинають новий вареничний сезон

Понеділок, 25 вересня 2017 20:18
З вересня 2017 року доброчинці від громадської спільноти волонтерів «Бункер С» розпочинають новий сезон ліплення вареників для вояків АТО.

З початком нових зустрічей за ліпленням вареників волонтери також організували в «Бункері С» збір теплих речей АТОвцям та збір продуктів харчування для приготування традиційних смаколиків.  

–    Тернопільські доброчинці знову в строю за «вареничними» столами в нашому «Бункері С». Кожен із тернополян може долучитися до спільної волонтерської праці та допомагати не тільки роботою, але й благодійними внесками. Наразі ми організували в «Бункері С» збір харчових продуктів, тож  кожен може добровільно пожертвувати: картоплю, буряк, моркву, сало, смалець, шкварки,олію, яйця, борошно та різноманітні закрутки. Щоб уберегти наших захисників від осінніх та зимових холодів, ми збираємо для них і теплі речі: куртки, взуття, светри,плащі від дощу. Воякам також завжди потрібні ліки від застуди. Зібраний одяг, взуття разом із приготованими смаколиками ми відправлятимемо на передову, – поділилася активна волонтерка від громадської спільноти волонтерів «Бункер С» Анна Руда.

Пані Анна також додала, що тернополяни можуть приходити на ліплення вареників та приносити речі і продукти за адресою вулиця Старий Ринок, 1А. Про час і дату збору волонтерів  можна дізнатися  за контактними телефонами:

0972250688-Андрій;

0680331734-Аня;

0975953074-Микола.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ