Читайте нас в соціальних мережах

Молитвою, хвилиною мовчання і квітами у Тернополі вшанували пам'ять загиблого в АТО Степана Стефурака (фото)

Неділя, 24 вересня 2017 13:36
22 вересня біля меморіальної дошки вояка Степана Стефурака бійці Добровольчого українського Корпусу і "Права молодь" вшанували пам'ять Степана, який три року тому загинув у зоні бойових дій на Сході України.
В цей день пам'яті бійці ДУК і "Права молодь" пом’янули загиблого хвилиною мовчання та молитвою, поклали квіти до меморіальної дошки, що розміщена на стінах Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя. Про це пише у «Фейсбуці» Правий Сектор.

–   Смерть Степана не є марною.. І зараз там, на небесах, він дивиться на нас... На те, як ми продовжуємо боротьбу за нашу державу. Не треба плакатись, що він загинув молодим. Він є Воїном. Великим Воїном, для якого за честь віддати своє життя за ближніх своїх,наголосив керівник тернопільського осередку "Правий сектор" Роман Безкостий.

Довідково: Степан Стефурак - друг "24-ий" - народився 4 серпня 1995 року в Топорівцях Городенківського району Івано-Франківської області. Навчався у Тернопільському національному технічному університеті на факультеті економіки та підприємницької діяльності. Брав активну участь у Революції Гідності та вже навесні 2014-го року добровольцем пішов на Схід України і став бійцем 5-го Окремого батальйону Добровольчого Українського Корпусу( був одним із наймолодших бійців ДУК). Загинув Степан 22 вересня 2014 року в бою з російськими збройними формуванням біля Пісків у Ясинуватському районі під Донецьком під час мінометного обстрілу.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ