Читайте нас в соціальних мережах

Сотні вихованців ЦТДЮ демонстрували тернополянам свою творчість у Всесвітній День Батька (фоторепортаж)

Неділя, 17 вересня 2017 22:41
З нагоди святкування Дня творчої дитини у тернопільському Центрі творчості дітей та юнацтва, вихованці та викладачі центру організували 17 вересня та Театральному майдані пісенні, танцювальні виступи, театральні постановки та виставки творчих робіт.

Вихованці Центру творчості дітей та юнацтва(ЦТДЮ) вразили тернополян не тільки незабутніми пісенними та танцювальними номерами, але і яскравими сукнями, костюмами, барвистими вишиванками та виставкою робіт декоративно-прикладного мистецтва.

Святкову атмосферу підтримала і директор Центру творчості дітей та юнацтва Світлана Миханчук, яка привітала вихованців ЦТДЮ з початком нового навчального року.

–   Сьогодні Центр творчості дітей та юнацтва розпочинає новий творчий навчальний рік. Наш заклад вже 79-й рік поспіль відкриває двері для творчих та обдарованих дітей. В Центрі творчості дітей та юнацтва займається 150 творчих об’єднань, до яких входить більше двох тисяч дітей. Сьогодні вам продемонструють творчість діти, які вже кілька років займаються у нашому центрі творчості. Нині "покажуть" свої таланти та майстерність вихованці відділу декоративно-прикладного мистецтва, музичного-естетичного виховання, відділу туризму та методичної роботи, – поділилася Світлана Миханчук.

Пані Світлана запросила тернопільських дітлахів обрати цьогоріч і для себе творчий гурток у ЦТДЮ, адже кожна дитина міста є талановитою та зможе проявити своє вміння у відповідному напрямі. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар