Читайте нас в соціальних мережах

Від медових наливок до м’ясних смаколиків: чим частували тернополян у перший день "Галицької дефіляди"? (фоторепортаж)

Четвер, 24 серпня 2017 20:00
У тернопільському парку імені Тераса Шевченка  знову смачно, гучно та весело, адже в День  Незалежності України тут розпочався найбільший етно-гастрономічний фестиваль року – «Галицька дефіляда».

24 серпня ближче до обіду в парку Шевченка розташувалось чимало гастрономічних та речових локацій. Працівники місцевих закладів громадського харчування готували та продавали смаколики із м’яса, салати, картоплю, овочі на грилі, солодощі та велике різноманіття настоянок, наливок, вин й інших напоїв.

Окрім наїдків та напитків, на "Галицькій дефіляді" торгівці пропонували тернополянам велике різноманіття біжутерії , прикрас із каменю, пластику, скла, виробів із дерева, амулетів, в’язаних сумок та інших виробів декоративно-ужиткового мистецтва.

О 21:00 організатори святкувань запрошують тернопільську молодь на острівок «Чайка», де відбудеться вечірка під відкритим небом Open-air  за участю кращих діджеїв України.

Дефілюватимуть тернополяни протягом 24-28 серпня.

Додати коментар