Читайте нас в соціальних мережах

Відтепер у Тернополі діятиме представництво Польсько-української господарчої палати (фото)

Понеділок, 02 грудня 2019 15:56
У Тернополі відкрили представництво Польсько-української господарчої палати.
 
Діяльність такої установи допоможе налагодити співпрацю між українськими та польськими підприємцями й подолати низку бар’єрів, які стоять на шляху підприємницької діяльності.
 
Польсько-Українська Господарча Палата діє з 1992 року задля покращення розвитку економічних і суспільних польсько-українських стосунків. Вона вже є у 10-ти містах України: Києві, Львові, Івано-Франківську, Дніпрі, Вінниці, Полтаві, Сумах, Одесі, Луцьку та Харкові.
 
Очолив представництво Польсько-української господарчої палати у Тернополі генеральний директор ТОВ «Future processing Ukraine» Павел Вуттке.
Участь в урочистому відкритті установи взяв також Президент Польсько-української господарчої палати від польської сторони Яцек Пєхота.
 
– Економічне партнерство між Польщею та Україною – це все ще невикористаний в повній мірі потенціал розвитку наших країн. Підтримка співпраці між польськими та українськими підприємцями є метою Польсько-української господарчої палати. Ми усвідомлюємо той факт, що інвестори з України, які хочуть реалізувати свої інвестиції на польському ринку, часто стикаються з бар’єрами, які не в змозі подолати. Так само польські підприємці стикаються з багатьма проблемами в Україні. Ми підтримуємо діяльність підприємців за допомогою Polish Business Center у Києві та Ukrainian Business Center у Варшаві. Формально-адміністративні бар’єри постійно контролюються Польсько-українським центром аналізу ринку. Ми беремо участь у роботі Міжурядової комісії з питань економічної співпраці. Ми є ініціаторами проекту “Польсько – українська академія міст” – платформи для співпраці між органами місцевого самоврядування. Ми ініціювали соціальну кампанію “Партнерство та працевлаштування” з метою боротьби з патологіями на наших ринках праці. Ми створили компетентну команду. Нашу діяльність підтримує широке коло підприємців, які беруть участь у роботі палати, працюючи у багатьох галузевих комітетах та вже в 21 регіональному представництві в Польщі та Україні, – йдеться на офіційному сайті представництва.  
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ