Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, скільки заплатять жителі Тернополя за опалення у жовтні

Четвер, 07 листопада 2019 08:20
«За три дні опалювального сезону у жовтні тернополяни заплатять 3 гривні 47 копійок за кв. м. опалювальної площі», - повідомляє «Тернопіль житлово-комунальний».

В управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради пояснили, що при нарахуванні за послугу централізованого опалення для мешканців будинків, які не обладнанні лічильниками теплової енергії враховується кількість фактичних днів надання послуги та температура зовнішнього повітря.

«Мешканці квартир до яких тепло поступило 30 жовтня заплатять лише 2 грн. 38 коп. за кв. м. опалювальної площі, а тернополянам, до помешкань яких тепло надійшло лише 31-го жовтня, послуга обійдеться в 1 грн. 27 коп. за кв. м. опалювальної площі», - пояснили в управлінні.

Проведення розрахунків здійснюється на підставі офіційної метеорологічної інформації, яку підприємству надає гідрологічний центр. Таким чином визначається середньозважений показник щодо температури зовнішнього повітря в кожній із діб розрахункового періоду, протягом яких фактично надавалася послуга з централізованого опалення.

Тому споживачі сплачуватимуть за фактично спожиті послуги протягом місяця в залежності від температури зовнішнього повітря, інформує КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”

Тариф на послугу з централізованого опалення для населення залишається незмінним ще з минулого опалювального сезону - 42 грн. 24 коп

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ