Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські податківці вчилися неухильно дотримуватися етичної поведінки

Вівторок, 17 вересня 2019 10:27
Фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області вкотре провели економічне навчання. Цього разу вони слухали лекцію щодо правил етичної поведінки.

Адже 2 вересня цього року ДПС України своїм наказом затвердила їх. Отож, головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області Оксана Наконечна наголосила на неухильному дотриманні правил.

Вона детально розповіла про те, що фахівці податкової служби зобов’язані вживати заходи щодо запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, запобігати та врегульовувати конфлікт інтересів, дотримуватись вимог фінансового контролю. «Працівники зобов’язані сумлінно, компетентно, результативно і відповідально виконувати свої посадові обов’язки, проявляти ініціативу, а також не допускати ухилення від прийняття рішень та відповідальності за свої дії та рішення», – зазначила лекторка. Податківці повинні виконувати свої посадові обов’язки неупереджено, незважаючи на особисті ідеологічні, релігійні, політичні або інші погляди, не надавати будь-які переваги та не виявляти прихильності до окремих фізичних чи юридичних осіб, громадських, релігійних та політичних організацій.

Оксана Наконечна наголосила на обов’язковому та неухильному дотриманні працівниками посадових обов’язків та загальновизнаних етичних норм поведінки, бути взірцем добропорядності, вихованості і культури, дотримуватись високої культури спілкування, з повагою ставитись до прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина, об’єднань громадян, інших юридичних осіб.

Додати коментар