Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/ter/web/ternopoliany.te.ua/public_html/images/FOTOFOLDER/291017/01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/FOTOFOLDER/291017/01

Яблука підприємства «ГАДЗ» підкорюватимуть полиці багатьох українських та зарубіжних супермаркетів (відео)

Неділя, 29 жовтня 2017 09:45
Тернопільщина здатна забезпечити яблуками усі українські супермаркети, а частину продукції навіть експортувати до інших країн.

Одним із лідерів за темпами вирощування яблук не лише в Тернопільській області, але й в Україні, є фермерське господарство Петра Гадза, повіомляє «Медіатор».  

Як розповів інженер-технолог ФГ «ГАДЗ» Ігор Сасанчин, перед тим, як потрапити на полиці супермаркетів, усі яблука проходять суворий контроль. На підприємстві встановлено спеціальну лінію «Сортер», яка може відсортовувати яблука на 11 гатунків: за розміром, забарвленням та вагою.

– Наші яблука користуються популярністю на зарубіжних ринках завдяки тому, що вони солодкі та мають краще забарвлення. Зараз ми плануємо відправляти свою продукцію на ринки В’єтнаму. У період з 2014 до 2016 року наше господарство модернізували. Так, ми побудували логістичний центр із сучасними сортувальними лініями, а також створили сховище на 10 тисяч тонн з регульованим газовим середовищем. Такі сприятливі умови дають нам змогу постачати свою якісну та конкурентоспроможну продукцію на ринки упродовж цілого року, – поділився директор із садівництва ФГ «ГАДЗ» Тарас Мельник.

До слова, нещодавно господарство Петра Гадза взяло участь у міжнародній виставці фруктів, овочів та іншої сільськогосподарської продукції «Asia Fruit Logistica 2017», що відбувалась в Гонконгу.

{gallery}291017/01{/gallery}

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ