Читайте нас в соціальних мережах

Уперше за 40 років перекрили дах та подбали про енергозбереження Ковалівської школи (фото)

Вівторок, 02 травня 2017 08:19
Більше 700 тисяч гривень з державного бюджету було виділено на ремонтні роботи у Ковалівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Кошти вдалося виділити за сприяння народного депутат з цього округу Миколи Люшняка, а співпраця райдержадміністрації та дирекції закладу, дозволила їх продуктивно реалізувати.

- Відколи на посаду голови РДА прийшов Степан Бойко, ми відчули значне покращення у відношенні до освіти, до якості знань, до зміцнення матеріально-технічної бази. Це для нас дуже важливо. Серед найбільш болючих було питання покрівлі школи і в особистій розмові на святі Останнього дзвоника Степан Іванович запевнив, що з дахом питання буде вирішено. Він своє слово дотримав, - говорить директор школи Слюсарчин Марія Іллівна.

Ковалівська школа була відкрила у 1976 році, звели будівлю всього за 8 місяців. З того часу капітальних ремонтів не проводилося, відповідно, була потреба у заміні покрівлі. В кінці вересня минулого року приступили до заміни покрівлі, усього відремонтовано близько 1300 кв.м. В ході робіт з’ясувалося, що значна частина опорних конструкцій зігнила, тому і їх замінювали, аби нова покрівля прослужила довше. У міру надходження коштів здійснювалися роботи та було закуплено і встановлено троє вхідних дверей та 42 металопластикових вікна. Відтак, у Ковалівській школі, де сьогодні навчається 145 дітей, енергозберігаючі вікна встановлені у всіх приміщеннях, де постійно перебувають діти.

- Попередня влада нам постійно обіцяла багато, спільно з батьками ми ходили, збирали підписи, про те що нам потрібні кошти, давали пропозиції, але все залишилося тільки на папері. А на даний момент ми дуже задоволені тим, що зроблено у школі, - зазначає директор.

- Ця школа дійсно заслуговувала на ремонт і виділення коштів, її відвідують і діти з сусідніх сіл, вона має потенціал, аби приймати більшу кількість школярів. Звісно, завжди приємно працювати з такими керівниками, які дбають і переймаються життям, майбутнім закладу. Важливим фактом у цій справі стала і співпраця з нашим народним депутатом Миколою Люшняком, який сприяє розвитку нашого району, на потреби завжди відгукується і з вирішенням проблем допомагає, - наголошує голова Монастириської РДА Степан Бойко.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Юлія 02.05.2017, 19:42
Видаляють статті про Монастириську школу, натомість хвалять начебто свої заслуги По Ковалівській... ..ще забули село Григорів,після відкриття кримінального провадження СБ терміново почали віддавати батькам гроші за вікна....
Скільки завгодно видаляйте ,це не вихід із ситуації...
Також Микола Володимирович Ви щось стали уникати зустрічі з Громадськістю.. .У нашої Громади багато запитань до Народного депутата,у спортсменів району багато запитань і нікто не може почути відповіді на свої питання.
Є чітко прописані норми ДБН ,є заборона використання пінопласта в учбових закладах як внутрішні так і зовнішні роботи і Ви як Народний депутат мали б стояти на захисті Закону України та дотриманням всіх вимог законодавства.Т акож досі немає роздягалень,які в звіті були анонсовані ,як відремонтовані та запущено в експлуатацію...
Скарга
+1 #1 Марія 02.05.2017, 10:09
Думають ,що після Монастириської школи піднімете собі рейтинг? Не старайтеся,завд яки Бойко він у Вас в профіцит пішов!!!!! В Ковалівці так само навіть плівки немає на даху,пане депутат про яке енергосбереженн я Ви кажете? А чому Степана Барну не хвалите? Він взагалі знає про Ваші "дєла " з Бойком? Голова РДА смішить місто ,ходить з драбиною з робочими і показує де замастити тріщини...Чому не питаєте про не ефективне використання бюджетних коштів? Треба АвтоМайдан покликати до Ковалівки а також до Гориглядів де виділяються шалені суми для 200 дітей......Про яку зміну влади мова люди???? Я вирісла тут, Бойко вже пятнадцять років штани протирає і міняє крісла,не позортеся !
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ