Читайте нас в соціальних мережах

Шляховики капітально ремонтують дорожнє покриття у Золотопотіцькій громаді

Середа, 12 квітня 2017 17:26
Минулого тижня, 4 квітня, співробітники філії «Бучацький райавтодор» розпочали капітальну заміну покриття на дорозі 0200305 Бучач – Возилів, яка пролягає в межах Золотопотіцької громади.

Закон України «Про органи місцевого самоврядування» та новий Бюджетний кодекс сприяють покращенню стану доріг навіть місцевого значення. Так, завдяки оплаті частини вартості робіт з казни громад, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області може здійснювати ремонт на більшій протяжності автошляхів.

4 квітня співробітники філії «Бучацький райавтодор» розпочали капітальну заміну покриття на дорозі 0200305 Бучач – Возилів, яка пролягає в межах Золотопотіцької громади.

Дорожники встелили на ділянці близько 100 тонн асфальтобетону. Загальна вартість проекту – майже 300 тисяч гривень.

У Служби доріг за 2 роки вже чималий досвід співпраці з органами місцевого самоврядування щодо співфінансування ремонту автошляхів. Так, у 2016 році договори про спільну оплату робіт було укладено із Байківецькою, Різдвянівською сільською радою, Золотопотіцькою селищною радою, Борщівською і Теребовлянською міською радою, Чортківською райдержадміністрацією.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ