Читайте нас в соціальних мережах

ТзОВ «Бучачагрохлібпром» очолило рейтинг підприємств Тернопілля у галузі молочного скотарства

Вівторок, 04 квітня 2017 10:19
Рейтинг кращих господарств області у галузі молочного скотарства розробили в департаменті агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації.

У такий спосіб хотіли акцентувати увагу на лідерах цієї сфери на Тернопільщині та стимулювати інших виробників краю досягати подібних результатів.

Згідно із рейтингом ТзОВ «Бучачагрозлібпром» посіло перше місцесеред кращих виробників молока в області:

- Ми вперше зробили короткий рейтинг кращих господарств Тернопільщини з молочного скотарства і в першу чергу хотів би відзначити компанію «Бучачагрохлібпром».Вона лідирує за показниками і надою, і валового виробництва. Крім того, в неї налічується величезне поголів’я корів - більше 25% в Тернопільській області. Це значний потенціал, який гарантує великий об’єм виробництва молока, - зазначив директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Віталій Луй.

Компанія ТзОВ «Бучачагрохлібпром», досвідчений та надійний партнер сільгоспвиробника у забезпеченні стабільних врожаїв, була заснована у2004 р. Підприємство входить в 10-ку кращих лідерів молочного ринку України, реалізуючи щодня понад 70 тонн молока екстра класу.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар