Читайте нас в соціальних мережах

«Щомісячна абонентська плата за підключення до системи газопостачання – чергове здирання грошей з людей» - Володимир Стаюра

Понеділок, 03 квітня 2017 16:25
Звернення до Верховної Ради, Президента, Прем’єр-міністра, Голови НКРЕКП та Голови Тернопільської ОДА щодо недопустимості введення щомісячної абонплати за підключення до системи газопостачання зініціював депутат фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Стаюра.

- За останні три роки більша частина населення опинилась за межею бідності, значно здорожчали комунальні послуги, зокрема і ціна на блакитне паливо. Однак для олігархів цього виявилось замало, вони знайшли ще один спосіб збагачення своїх статків, ввівши в дію з 1 квітня щомісячну плату за підключення до системи газопостачання незалежно від спожитого газу. Таке нововведення – чергове здирання грошей з людей, - наголосив Володимир Стаюра.

Зокрема, у зверненні йдеться про те, що у введенні абонентської плати за газ виграють лише власники газопровідних компаній, а Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг своїм рішенням продемонструвала, що стоїть на захисті олігархів. 

Звернення буде розглянуте на сесії міської ради вже завтра, 4 квітня.

 

Коментарі  

0 #1 Pasha 03.04.2017, 16:39
так ми в курсі і що далі?
Скарга

Додати коментар