Читайте нас в соціальних мережах

Лісопереробне підприємство зі Збаражчини увійшло у ТОП-50 Національного бізнес-рейтингу «Import Export Award»

Неділя, 18 грудня 2016 10:49
Товариство з обмеженою відповідальністю «Піроліз Груп»  увійшло у ТОП-50 загальнодержавного рейтингування підприємств України у сфері зовнішньоекономічної діяльності  «IMPORT EXPORT AWARD». 

«Підприємство «Піроліз Груп» увійшло у перелік тих, які домоглися високих результатів, - зазначила голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Анна Шуліка. – Це звання демонструє іншим учасникам ринку – партнерам, клієнтам, інвесторам – надійність і перспективність підприємства.»

ТОВ «Піроліз Груп» посіло 43-е місце серед експортерів за показником «Обсяг операцій».

Варто зауважити, що «Піроліз Груп» зареєстроване у селі Новики Збаразького району, де сплачує всі податки та вносить значний вклад у соціальний та економічний розвиток краю. Основним напрямком роботи – є виробництво деревного вугілля.

«З самого початку ми взяли курс на співпрацю з селом, де ми розташовані, - розповів директор ТОВ «Піроліз Груп» Руслан Дацюк (на фото). – Окрім того, що у нас працює кілька десятків місцевих мешканців, намагаємося відгукуватися на прохання та пропозиції сільської ради у напрямку соціальних проектів.»

За короткий термін «Піроліз Груп» став одним із лідерів щодо експорту у Збаразькому районі.

Нагадаємо, що нещодавно на Збаражчині молодий підприємець Руслан Дацюк заклав найбільший в області горіховий сад.

Додати коментар