Читайте нас в соціальних мережах

До кінця жовтня «Бучачагрохлібпром» запустить нове високотехнологічне зерносховище на 30 тисяч тонн

П'ятниця, 07 жовтня 2016 16:06
На території підприємства ТзОВ «Бучачагрохлібпром» сьогодні проводяться роботи з будівництва сучасного високотехнологічного елеватора, об’ємом зберігання 30 тис. тонн, а також автоматизованою лінією відвантаження на залізничний та автомобільний транспорт.

Відвантаження  на залізничні вагони плануються  до 32 вагонів в добу.

- Ми надзвичайно зацікавлені в будівництві цього елеватора,  введення його в  експлуатацію дасть можливість найперше, своєчасно і в найкоротший термін зібрати урожай з поля, щоб максимально уникнути втрат і зберегти всі якісні показники зерна. Сучасні матеріали, технології, а також процеси аспірації, які застосовані при будівництві елеватора, дають можливість якісно очистити, правильно просушити  і підготувати зерно до тривалого зберігання або до відвантаження на автомобільний чи залізничний транспорт, - розповідає комерційний директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Откидач.

До слова, роботи з будівництва елеватора розпочались в квітні цього року. Якщо все ітиме за планом, то вже до кінця жовтня на території ТзОВ «Бучачагрохлібпром» працюватиме нове високотехнологічне зерносховище.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ