Читайте нас в соціальних мережах

21 село на Тернопільщині плідно співпрацює з підприємством «Добрий самарянин»

Вівторок, 04 жовтня 2016 10:01
Два десятки сіл на Збаражчині відчули, що таке надійний та відповідальний партнер. Надаючи в оренду свої паї, люди отримують гідну оплату, а також можуть розраховувати на допомогу самому селу.

- Наше підприємство практикує використання, так званого, соціального пакету, тобто на кожен пай ми щорічно виділяємо 200 грн. Якщо у селі живе 500 пайовиків, відповідно, це 100 тисяч гривень. Ці гроші йдуть безпосередньо на село, на вирішення його проблем, - розповів керівник агропідприємства «Добрий самарянин» Володимир Кравець у програмі «Сільський господар» на телеканалі ТВ-4.  

Зрозуміло, що у багатьох випадках цими 100 тисячами неможливо обмежитися. Володимир Васильович зауважує, що агропідприємство «Добрий самарянин» максимально відгукується на потреби сіл, а це і допомога школі, церкві, військовим, малозабезпеченим родинам. Проте бувають випадки, коли доброчесністю аграрників намагаються скористатися з вигодою, але відповідальна перевірка завжди попереджує такі випадки.

- Допомога громадам – це вже наша традиція, від цього ми нікуди не дінемося. І я хочу щиро подякувати усім нашим пайовикам, людям, які з нами співпрацюють. І я гадаю, що люди на нас не ображені і ми наскільки маємо змогу – допомагаємо, щоб село ожило, побачило поліпшення, - наголосив директор ПАП «Добрий самарянин». 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ