Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина позбулась власного «Буковелю» (фотофакт)

Понеділок, 03 жовтня 2016 16:09
Популізм завжди був на озброєнні в українських політиків. Проте іноді чиновники та представники влади надто заграються у цю захопливу гру.

В кінцевому результаті «найбільш справедливі поборники» корупції виявляються власниками дорогущих квартир, а «справжні патріоти» – VIP-клієнтами «СберБанку Росії». В таку ж гру загралась тернопільська представниця «Громадянської Позиції», депутат обласної ради,  Лариса Римар, пише «Стіна».

У 2011 році  саме ця чиновниця, будучи  директором комунального підприємства «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр»,  обіцяла перетворити малесеньке непримітне село Устечко Заліщицького району на «другий Буковель» (дослівно):

«Найближчим часом тут планується створити перший туристично-розважальний діловий центр з усією відповідною інфраструктурою для туристів. При ньому ж буде відкрито прес-центр, міні-готель і пункт прокату водного спорядження. «

Проте за вікном уже осінь 2016 року, а про Устечко країна так і не дізналась. Більше того, виділені на цей проект мільйони гривень «розчинилися»  безслідно. А як інакше можна пояснити занедбаний аварійний стан будівель, які ще кілька років тому мали б приймати тисячі туристів? Туристично-відпочинковий центр  Устечка більше нагадує ще одну туристичну мекку –  Прип’ять, аніж «Буковель».

Цікаво, коли ж чиновники та політики почнуть відповідати за сказане та виконувати обіцянки? Хочеться вірити, усі причетні до справи так і не реалізованого туристичного центру в селі Устечко понесуть відповідальність та відзвітують, куди безслідно «випарувались» сотні тисяч виділених гривень.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар