Читайте нас в соціальних мережах

«Голова Збаразької РДА робив все, щоб не дати запустити місцевий цукровий завод,» - директор підприємства

Неділя, 25 вересня 2016 10:37
Кілька днів назад розпочав переробку «солодких» коренів Збаразький цукровий завод.

Як зізнаються аграрії, за останні кілька років умови співпраці з підприємством є найкращі за часів незалежності України. Зокрема, завод не тільки платить адекватну ціну за сировину, але і оплачує доставку буряка.

Та завод так міг не розпочати свою роботу. Як розповів директор ТзОВ «Збараж-Цукор» Богдан Вороблевський, голова Збаразької районної державної адміністрації Анатолій Качка влаштував справжню травлю підприємству. За останній рік правоохоронні органи за подання владних структур відкрили кілька кримінальних проваджень. Причина – діяльність попередніх власників, які не сплачували орендну плату за користування землею.

«Я вже давно відійшов від політики, але хочу сказати декілька слів, - розповів Богдан Вороблевський. - Дивний чоловік наш голова адміністрації (голова Збаразької РДА Анатолій Качка, - ред.). Його дивність полягає в тому: він сказав, що зробить все можливе, аби не дати запустити цукровий завод. Напередодні він мені дзвонить і каже: « Пане Богдане, я хочу зранку до Вас прийти». А зранку, поки я проводжу огляд, до мене з приймальні дзвонять і повідомляють, що тут прийшла ціла комісія: прокурори, начальники міліції, заступники, голови сільських рад, з земельного управління - 8 чоловік! Питаю, чи є голова адміністрації є? Немає! Втік! Хочу, щоб народ знав хто ми є і з ким ми працюємо. Тому, що це дуже важливо, розумієте? Колись на території області було багато буряків, і доводилося продавати буряки за межі області. А тепер влада немає за що мзду брати, то вона відкриває кримінальні справи проти тих, хто працює.»

Попри все, Збаразький цукровий запрацював. Система приймання цукрових буряків прозора, так само, як і минулого року. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #6 Пашка 16.09.2017, 07:46
Там ще працює Віктор Данелюк.Який весь метал вивіз з цукрового з синами
Скарга
0 #5 ІГОР 02.03.2017, 22:00
вОРОБЛЕВСЬКИЙ ЛОХ І СЦИКЛО. вІН НА ЗАВОДІ НІХТО!!!!!!!!!! !!!!!!
Скарга
+1 #4 Євген 27.09.2016, 19:58
Таких гандонів як Вороблевський потрібно гнати як сирливих котів. Все, що залишається після роботи заводу це розбиті дороги і жахлива екологія... Жодних податків за минулий рік цей махінатор не заплатив а Качка як ігодиться відстоює інтереси району.
Скарга
+1 #3 Вася Сен. 26.09.2016, 20:14
Дуже влучно сказав один "класик" про таких як Качка і Ко:" Презерватив -це тимчасовий разовий контрацептив, а гандон - це постійна риса характеру на все життя".
Скарга
+2 #2 Іван 26.09.2016, 09:13
Цукровий завод одне з небагатьох підприємств,
що дає людям роботу. «Ось яка яка позиція в
Качки Анатолія до людей»
Скарга
+1 #1 Аліна 26.09.2016, 00:02
Ще б, пан Богдан, дороги на цукровому зробив, так як говорить і тоннамт цукор з заводу вивозить!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ