Читайте нас в соціальних мережах

"Зниження акцизу на вживані автомобілі вдарить по окремих представниках бізнесу", - тернопільський нардеп Роман Заставний

П'ятниця, 08 липня 2016 17:14
У тому, що від зниження акцизу на вживані автомобілі постраждають деякі бізнесмени впевнений тернопільський народний депутат від фракції «Народний фронт» Роман Заставний.

Передусім йдеться про тих, хто хотів зірвати цей Закон. Також не варто забувати про категорію українців, які переганяли автомобілі, наголошує Роман Заставний.

Роман Заставнийнародний депутат України («Народний фронт»):

«Цей Закон передбачає, що кожна людина, яка хоче скористатися цією пільгою, повинна самостійно пригнати цей автомобіль на митну територію України і сама його розмитнити.

Це з однієї сторони може спричинити певні труднощі в плані розмитнення, забирання зайвого часу у недосвідчених людей, але тим самим дасть можливість спробувати кожному українцю, як це відбувається, і, можливо, йому поталанить і він буде розвивати свій бізнес в плані експорту, імпорту, наблизить державні органи влади до кожного українця».

Роман Заставний додає, що певні застереження до цього Закону в Президента були. Проте вони несуттєві. І народний депутат сподівається, що парламент все ж прийме запропоновані поправки.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ