Читайте нас в соціальних мережах

Нардеп Микола Люшняк спільно з німецькими парламентарями виступив проти розповсюдження ГМО-продукції

П'ятниця, 20 травня 2016 10:21
Цього тижня в Україні перебувала делегація парламентарів з Німеччини.

Як розповів народний депутат України від Тернопільщини Микола Люшняк, представники найвищого представницького органу західноєвропейської країни підтримали позицію щодо розвитку відновлювальних джерел енергії та недопущення лобіювання законів про розповсюдження ГМО-організмів.    

«На круглому столі з делегацією Комітету Німецького Бундестагу з питань продовольства й сільського господарства обговорювали питання розвитку аграрної сфери та земельних відносин в Україні, а також щодо сільськогосподарської кооперації, органічного землеробства, перспектив відновлення зрошувального землеробства, - розповів Микола Люшняк. - Найбільшу увагу приділили питанню безпеки харчових продуктів, оскільки я є ініціатором законопроекту що дасть змогу врегулювати обіг та поширення генно модифікованих організмів. Приємно вражений підтримкою колег із парламенту Федеративної Республіки Німеччини щодо даного питання.

Так, як я є прихильником відновлювальних видів енергії, мені імпонувало те, що закордонні колеги зачепили це питання, тому особисто надав інформацію стосовно того, на якій стадії перебуває дана прогресивна галузь економіки.»

Микола Люшняк висловив подяку за плідну працю колегам по комітету, закордонним гостям та секретаріату аграрного комітету за плідну співпрацю.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Наталія 13.10.2016, 02:18
Ці симпатяжки дбають про чистоту нації аби чогось не домішувати. В минулому столітті німці в цьому питанні рвонули вперед ів нинішньому -- знову -- повторенняю. Колись - проти гімна в нації, тепер -- не їсти ГМО - НЕ , Повторюється все -- на початку століття українці не мають що їстиАле думається мені, що укранцям вже встигли підмішати цього ГМО В борщ. Бо звідки тоді зявились ці вирадки на майданш Незалежності , що почали кидатись бруківкою і казатиЮ що це -- гідність. І ніхто їх не впросив, ні президент, ні жінки добрі ГМО - це власне гімно в голові і тоді війну трудно закінчитию Все геніальне -- просте. Тож хай Ми -- в центрі , КОЛОМ -- нІмці. МИКОЛА.Вибачте мені за стиль, але власне такий він мені і подобається -- такий простий аж до дурноти. Хтось із наших пятьох президентів також такй стиль мав, Але премудрі виродки, які ГМО понаїдались ще треба багато гімна наробити аби все ГМО вийшло і ви очистились.
Скарга

Додати коментар