Читайте нас в соціальних мережах

Дорогу на Тернопільщині ремонтують завдяки нардепу Миколі Люшняку

П'ятниця, 06 травня 2016 13:11
30 мільйонів гривень на ремонт 5 кілометрів автошляху напрямку Тернопіль-Бучач- Івано-Франківськ виділила держава за сприяння народних депутатів з Тернопільщини. Про перспективність цього кроку розповів член парламентської фракції "Солідарність-Блок Петра Порошенка" Микола Люшняк.

- Насправді процес почався ще в жовтні минулого року і народним депутатам з Тернопілля вдалося добитися виділення коштів на напрямок Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ. Сума складає близько 30 млн. грн., що дозволить нам здійснити перший етап робіт загальної сумарності 5 кілометрів. Для Тернопільщини ця дорога є найпершим сполученням із карпатським регіоном, це також місцеві заправки, які відраховують 5-тивідсотковий акциз в місцеві бюджети, також це розвиток інфраструктури, туристичний розвиток. Напрямок цей є також перспективним тому, що відомий на увесь світ курорт "Буковель" знаходиться на Івано-Франківщині, а ця дорога є найближчим сполученням Східної України та карпатського регіону, - пояснює Микола Люшняк.

Ця дорога також забезпечить туристичний розвиток, адже в цьому напрямку знаходиться Маріїнський духовний центр Зарваниця, де до речі, цьогоріч восени відбудеться з'їзд Маріїнських центрів усього світу. 

На ділянці автошляху почали підготовчі роботи і через два-три тижні буде готова дорога з хорошим, якісним покриттям, яке прослужить не менше 10 років. Ремонт має і важливе економічне значення для області, адже сьогодні ці роботи виконує підряд тернопільського підприємства "Техно-Буд-Центр", яке зареєстроване на Тернопільщині, працюють люди, техніка, залучено асфальтний завод, який знаходиться у Березовиці - це додаткові робочі місця. Лише 20% матеріалів використовуються в ході ремонту - не українських, тобто таких, які наша країна просто не виготовляє.

Микола Люшняк також висловлює сподівання, що при перегляді бюджету на ремонт сполучення Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ виділять додаткові кошти.

FJ1A0430

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Piter 06.05.2016, 21:18
Що за маячня??? Тепер кожен нардеп буде на себе перетягуватимут ь ковдру(гроші) які держава планово виділила на нашу область ПЛАНОВО!!!! Чому не звучить так: держава виділила 100 млн а нардеп такий то до бився додатково стільки то. І не соромно таким нардепам??? Позорище!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ