Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 92

Про Вк і Ок

Середа, 17 травня 2017 21:35
Думаєте, я буду розпинатися, аналізуючи переваги і недоліки російських соцмереж? Ні, це дуже короткий пост. Ви досі не знаєте.як житимете без улюбленої Вконтакте чи Однокласників? Існує 2 виходи. 

1. Ви насолоджуєтесь кожною хвилиною перебування в мережі поки вона ще працює і шукаєте способи як обійти заблокований доступ і продовжувати користуватися Вк, коли їх все-таки відключать провайдери, штоби нє патірять абщеніє з друзямі, са всєм...

2. Ви видаляєте свою сторінку, маючи достатньо розуму, щоб самому все зрозуміти і життя продовжується, і музика є в інтернеті і відео в ютубі і друзі, десь вони є. Головне зрозуміти.

У мене все.

Автор
Перегляди 7505 разів

Коментарі  

0 #2 Реднек Горинович 14.01.2018, 15:07
Достатньо розуму має той, хто обходить заблокований доступ, і плювати хотів на всілякі там заборони. Не модератори, не копірайтери, не корпоратократи, не корупціонери, не владоможці ,не Петя І Шоколадяний, не "декомунізатори ", і не "путінізатори" не наказ здоровомислячим людям. Що вважаю потрібним, там і дивлюсь. Нічого з людей робити безпомічних калік, яким треба з ложки подавати інфу.

PS. Вищесказане не стосується відвертої гидоти, типа знасилування, догхантерства, канібалізму, живодерні, збочень, дибільних приколів або пропаганди дов###йобства. Гидоту треба не забороняти і банити, а одразу вадаляти, а хто її розносить - вичисляти і фізично п###дити.

RedneckField Forewer !!!
Скарга
+1 #1 юляшка 15.06.2017, 13:34
Згідна на всі 100%!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ