Читайте нас в соціальних мережах

Онлайн кредит на картку — миттєва фінансова допомога 24/7

Четвер, 16 травня 2019 15:03
Онлайн кредит на картку — миттєва фінансова допомога 24/7
Зручні умови компанії «Ваша Готівочка» дозволили відкрити кредит кожній людині. Можливість надіслати онлайн заявку та отримати на свою картку до 7000 гривень є цілодобово. 

Надійний та перевірений кредитор — запорука того, що Ви легко впораєтеся з фінансовими труднощами. Ознайомитися з послугами компанії, яка здатна допомогти, можна просто зараз.

Вийти зі скрутного фінансового становища легко.Вас виручить український онлайн сервіс vashagotivochka. Оформіть кредит зараз, і гроші будуть переказані на Вашу картку всього через 15 хвилин. 

Онлайн кредит українці оформлюють у чесній компанії

Оформлення онлайн кредиту надало людям чималу кількість переваг. Це зручна альтернатива банківському кредиту, і навіть краще. Через складні вимоги банків до позичальників, відкрити кредит вдається не легко, тож люди користуються такою послугою, як онлайн кредит на картку, і звертаються за нею саме до мікрокредитної компанії «Ваша Готівочка». Цей сучасний фінансовий інструмент допоможе Вам та всім іншим людям отримати позику тут та зараз. 

Не важливо, де саме Ви знаходитеся цієї миті та котра година. Якщо Вам знадобилися гроші, то Ви безумовно отримаєте їх в режимі 24/7. Для цього не потрібна навіть довідка про доходи, оскільки ця вимога лише ускладнює процедуру оформлення. Перелік необхідно для отримання онлайн кредиту на картку складається з паспорта, ІПН та звичайної банківської картки. Ці умови стосуються всіх клієнтів, незалежно від їх рівня доходу та форми працевлаштування або навіть кредитного минулого. В «Ваша Готівочка» позики отримують всі охочі у віці від 18 до 70 років на будь-які потреби.

Гроші на картку переказуються завжди швидко

Що стосується фінансів, то діапазон суми позики складає від 200 до 7000 гривень, і може бути наданий на період від 1 до 16 днів. Подальше користування кредитними коштами допускається після оплати суми нарахованих відсотків. Проте якщо Ви новий клієнт компанії, то на перші 16 днів онлайн кредит на картку зможете отримати безвідсотково. Тобто, розмір відсоткової ставки складатиме для Вас 0%.

Час оформлення позики в «Ваша Готівочка» триває всього 15 хвилин. Завдяки швидкій процедурі заповнення заявки, її розгляду та переказу грошових коштів на картку, позичальники мають зручну можливість отримати фінанси на екстрені потреби. Ці вигідні умови дозволять Вам та всім іншим клієнтам розпочати співпрацю з гарної ноти.

Процедура оформлення заявки на сайті залишить лише позитивні враження, оскільки пройти її дуже легко. Все, що необхідно зробити — вибрати умови, коректно вказати реквізити своєї банківської картки та персональні дані. Не потрібно надавати номер телефону родича або навіть надсилати скан-копії своїх документів. Ваше фото з паспортом або з карткою банку також не знадобляться. Така послуга, як онлайн кредит на картку, не має складних схем та не передбачає великої витрати часу. Тут все максимально просто та створено лише для комфорту клієнтів.

Миттєва допомога для Вас — це онлайн кредит

Довіртеся «Ваша Готівочка» та скористаєтеся її послугами, і Ви пересвідчитеся — це правильне рішення. Оскільки з цим надійним, чесним та добросовісним помічником, фінансові труднощі не страшні. Будь-якої миті отримати фінанси Вам вдасться швидко та просто. 

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ