Читайте нас в соціальних мережах

На Шептицького евакуйовують авмомобілі

Четвер, 15 серпня 2019 11:40
На вулиці Шептицького у Тернополі евакуювали три вантажівки. Правоохоронці попереджають, що продовжуватимуть боротимуться з порушниками.

 Ускладнений транспортний рух поблизу центрального продуктового ринку, постійні затори, проїжджа частина перетворилася у пішохідну зону, ніде припаркуватися – з такими скаргами до правоохоронців постійно звертаються тернополяни.

З метою стабілізації ситуації співробітники поліції спільно з представниками Тернопільської міської ради проводять заходи з метою розвантаження руху на даній ділянці дороги, повідомляють у поліції.

"Поліцейські вилучають з проїжджої частини дороги великогабаритні транспортні засоби, залишені без нагляду, які ускладнюють дорожній рух. У четвер, 13 серпня, було евакуйовано три вантажівки, які були припарковані з порушеннями. Дані транспортні засоби передані на зберігання в комунальне підприємство. Подібні заходи триватимуть і надалі", – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Правоохоронці звертаються до тернополян з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, не паркувати та не здійснювати торгівлю з автомобілів у непередбачених для цього місцях.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ