Читайте нас в соціальних мережах

У нетверезого водія, який намагався втекти від патрульних у Тернополі, під час погоні відлетіло колесо (відео)

Вівторок, 13 серпня 2019 15:15
П'яний 18-річий втікач у погоні загубив колесо. Не зупиняло його й те, що з-під автомобіля летіли іскри. За те, що намагався втекти від патрульних, юнак отримав 4 адмінматеріали.

Хмільна погоня містом трапилася у Тернополі 13 серпня, близько 2-ї години ночі.

Патрульний екіпаж помітив автомобіль Ford Transit білого кольору на проспекті Степана Бандери, який рухався із порушенням Правил дорожнього руху.

"На вимогу зупинитися правопорушник спочатку сповільнив автівку, а потім, збільшуючи швидкість, почав втікати від патрульних. Інспектори подавали у гучномовець команди про зупинку транспорту, використовували спеціальні звукові та світлові сигнали. Окрім того, під час руху, в автівки Ford відлетіло колесо, а з-під транспортного засобу уже виднілися іскри, та утікач і далі продовжував рух", – повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Згодом, поблизу села Великі Бірки водій таки зупинився. 18-річний кермувальник був з ознаками сильного алкогольного сп'яніння, почав чинити опір інспекторам, висловлювався нецензурною лайкою та намагався втекти, внаслідок чого патрульні застосували до нього кайданки.

Проходити огляд на визначення стану сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі громадянин категорично відмовився.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил користування зовнішніми світловими приладами), ст. 122- 2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку), ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані), та за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора вимозі поліцейського).

Загалом, за минулу добу патрульні зупинили 5 водіїв, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. На усіх кермувальників були складені відповідні адміністративні матеріали, які згодом передадуть в суд.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ