Читайте нас в соціальних мережах

Мер Чорткова став переможцем національного телепроекту на ICTV та виграв 1 мільйон гривень

П'ятниця, 26 липня 2019 12:50
Міський голова Чорткова Володимир Шматько став переможцем національного телепроекту «Нові лідери – 2» на каналі ICTV.

На проекті він презентував ідею збудувати у Чорткові індустріальний парк, який повинен принести місту понад 7000 робочих місць, повідомляє Чортківська міська рада.

За міського голову Чорткова та його проект проголосували 72,01% глядачів, за Оксану Жолнович і її новий трудовий кодекс – 18,59%, а за Євгена Осипчука і його ідею створення національного реєстру дітей з інтернату – 9,4%.

Відтак Володимир Шматько отримав 1 мільйон гривень на реалізацію проекту «Індустріальний парк «Chortkiv-West». Зі слів міського голови, виграні кошти витратять на розробку проектно-кошторисної документації на проведення всіх комунікацій до майбутнього індустріального парку (електро- та газопостачання, водопостачання та водовідведення, інтернет).

Дізнавшись результати, Володимир Шматько прокоментував свою перемогу: «Дякую Богу, що у свої 33 я можу стояти тут, на національному телепроекті, а по той бік екрану дивиться моя кохана вагітна дружина, моя донечка, батьки, і вони вірять, що ми разом робимо правильні речі для нашої країни. Ми не їдемо за кордон, ми не тікаємо, ми боремось! Дякую кожному, хто жертвує інколи своїм часом і здоров'ям заради когось. Давайте тримати лінію оборони, виграємо війну, підтримаємо кожного солдата і ніколи не віддамо нашу країну нікому».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ