Читайте нас в соціальних мережах

Вранці залишається хіба перерізаний трос: у Тернополі крадуть велосипеди

Вівторок, 02 липня 2019 18:18
Протягом вихідних на Тернопільщині вкрали 3 велосипеди. Один злодій вивіз транспорт з подвір’я власника на Кременеччині, два зникли в обласному центрі.

Обоє тернополян залишили велики на сходовій клітці, яка лідирує серед об’єктів викрадань двоколісників. Один з них поліцейським вдалося повернути власнику.

"Незважаючи на тисячі застережень, люди думають, що саме їх під’їзд найбезпечніший і залишають там транспорт.  А вранці від велосипеда залишається хіба перерізаний трос", – розповідають у поліції.

Оперативно пошуковими заходами правоохоронці розшукали злодія. Ним виявився мешканець Хмельниччини, який навідувався криміналити в сусідню область.

Велосипед зловмисник ще не встиг збути, тож після усіх слідчих дій його повернуть господарю. Однак так щастить не усім.

Якщо велосипеди викрадають бувалі злодії, транспорт здебільшого опиняється десь на ринку в іншій області, а ідентифікувати, що він крадений практично неможливо. Власники не дуже переймаються збереженням документів при покупці, або ж записом серійного номера на рамі.

– Тому вкотре застерігаємо власників велосипедів: навіть найдорожчий трос не вбереже транспорт від крадіжки, якщо він причіплений на сходовій клітці чи у сушарні. Безпечне місце коридор Вашого помешкання – незручно, проте надійно, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. –  Не варто надовго залишати без нагляду велик і у громадському місці. Він швидко може приглянутися велокрадію, і він настільки уміло може відімкнути чи перерізати захисний трос, що ніхто і не помітить.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ