Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі штрафують людей, які продають продукти неподалік залізничного вокзалу

Вівторок, 02 липня 2019 09:39
На вулицях Чорновола та Хмельницького, де активізувалася незаконна торгівля, проводить рейди муніципальна поліція. 

Інспектори управління проводять з порушниками профілактичну бесіду, або штрафують за несанкціоновану торгівлю на вулицях.

"Одночасно із правопорушниками проводяться профілактичні бесіди щодо порушень ними Правил благоустрою м.Тернополя та про необхідність здійснення торгівлі на ринках міста. Разом з тим, на осіб-порушників, які не виконують законних вимог інспекторів, протягом 25-26 червня по вул. Б. Хмельницького оформлено 2 адміністративних протоколи за ст.152 КУпАП", – інформує Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.

До слова, від початку року інспекторами управління за аналогічні порушення оформлено 116 адміністративних протоколів. Їх надіслали до уповноважених органів на розгляд та накладення адміністративних стягнень у виді штрафів.

В управління муніципальної інспекції нагадують, що за вказані порушення законодавством України передбачено накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн, а на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від  850 до 1700 грн. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ