Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі пенсіонерів навчали готувати суші (фото)

Понеділок, 01 липня 2019 12:20
Для тернопільських пенсіонерів провели безкоштовний майстер-клас з приготування суші.

Заняття відбулося в Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Людей "золотого віку" запросили навчитись створювати яскраві страви японської кухні.

"Сушисти закладу SUSHI 39 безкоштовно провели майстер-клас і розказали поважним кулінарам про Японію, розкрили таємниці кухарської майстерності по-японськи, навчили загортати майстерно роли, правильно поєднувати інгредієнти, а також допомогли втілити їх фантазії в стравах з корисних та смачних продуктів", – інформує Тернопільський міський територіальний центр.

Завершився майстер-клас дегустацією приготованих власноруч кулінарних шедеврів. Майже всі учасники куштували роли в перше в житті.

Нагадаємо, що в Територіальному центрі люди пенсійного маю змогу проводити своє дозвілля. Там постійно організовують для своїх підопічних походи в театр, дискотеки та вечори ретро-музики, заняття в басейні, вечори співів. Надають цим людям й безкоштовні послуги швеї чи електрика. У центрі проводять багато благодійних акцій. Перевіряють для пенсіонерів зір, організовують заняття з плавання, влаштовують різноманітні екскурсії.

Людей пенсійного віку запрошують весело, цікаво та корисно проводити своє дозвілля. Адреса: Лисенка, 8. Деталі за телефонами 22-02-62 та 22-02-52.

Галерея зображень

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ