Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині виявлено 65 незаконних мігрантів

Середа, 12 червня 2019 11:39
Фото: УДМС України в Тернопільській області Фото: УДМС України в Тернопільській області
Протягом профілактичних заходів «Мігрант» на Тернопільщині виявлено 65 незаконних мігрантів і стягнено 300 тисяч гривень штрафів.

З 1 березня по 31 травня на території усієї України тривали цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері, повідомляє УДМС України в Тернопільській області.

Загалом за час проведення заходів виявлено 65 іноземців, які перебували на території України нелегально. Щодо 63 осіб прийнято рішення про примусове повернення в країну походження, 1 іноземця на виконання рішення суду видворено за межі України, ще 1 поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців, де він очікуватиме видворення.

Також майже 200 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, як іноземців, так і українців, які сприяли іноземним громадянам у скоєні даних правопорушень. Загальна сума накладених штрафів становить без малого 300 тисяч гривень.

Увесь цей час міграційники разом із правоохоронцями активно перевіряли місця можливого перебування, проживання чи працевлаштування іноземців як на території обласного центру, так і в районах. 

Під час однієї з таких перевірок на Кременеччині виявлено одразу 9 громадян Республіки Молдова, які незаконно знаходились на території України. Усі вони були родичами.

Щодо порушників прийнято рішення про примусове повернення з України, яке вони уже виконали.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар