Читайте нас в соціальних мережах

Галицький коледж розширює кордони міжнародної співпраці

Середа, 05 червня 2019 15:08
До участі у черговому міжнародному проекті готується тернопільський навчальний заклад.

Делегація Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола у складі заступника директора Ірини Гелецької, завідувача відділення дизайну Наталії Ющак та студентки II курсу відділення дизайну Катерини Станчук взяли участь в обговоренні умов реалізації 10-денного молодіжного проекту «Імідж у глобальному світі», який відбудеться з 25 червня по 4 липня 2019 року у м. Новий Сонч (Польща). Метою цього проекту є подолання культурних та мовних бар'єрів, стереотипів щодо гендерних відмінностей, розуміння правил догляду за зовнішнім виглядом та ознайомлення з іміджевою культурою молодої людини  залежно від обставин та місця. Проект буде реалізований за підтримки програми Еразмус+.

У спільному підготовчому візиті взяли участь координатор проекту Jolanta Król, опікуни – Martą Świerczek i Barbarą Jędrzejczyk, учасник від молоді – Katarzyna Jeleńska.

У ході зустрічі  відбулося обговорення детальних умов проекту, таких як: склад групи, організація подорожі, проживання, план заходів, тематика занять під час зустрічі молоді у червні-липні 2019 р., організація дозвілля та екскурсійних поїздок тощо.

 Для ближчого знайомства молодь  створить  відкриту групу Facebook, де зможе обмінюватися ідеями та пропозиціями щодо організації обміну.

Галицький коледж дякує новим партнерам з м. Кракова – Małopolska Wojewódzka Komenda та Нового Сонча за гостинний прийом, змістовну організацію підготовчого візиту та обговорення основних засад молодіжного обміну і чудовий відпочинок у Кракові та Криниці-Здруй.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар