Читайте нас в соціальних мережах

Правоохоронці знайшли невідомого, який повідомив про замінування автобуса "Червоноград-Тернопіль"

Середа, 22 травня 2019 16:26
Оперативники Тернопільщини встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування рейсового автобуса.

Нагадаємо, 15 травня на лінію "102" надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль.

На момент дзвінка даний транспортний засіб, заповнений пасажирами, уже був в селі Ігровиця Тернопільського району.

Його зупинили і вибухотехніки перевірили на наявність небезпечних предметів. Проте експерти нічого не виявили і автобус поїхав за своїм маршрутом.

"Жартівником" виявився тридцятиоднорічний уродженець Червоноградського району. Коли до підозрюваного прийшли працівники поліції, то він одразу у всьому зізнався. Як стало відомо, хлопець - інвалід дитинства, а в автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра.

"Хлопець каже, що коли родичка приїжджає в гості до матері, то змушує фізично працювати. Йому це не подобається і тому чоловік купив нову сім-картку, перетелефонував у Тернопіль, а після цього її спалив", – інформує відділ комунікації поліції
Тернопільської області.

Правоохоронці внесли даний факт до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 259 частина 1 ККУ. Проте психолого-медична експертиза повинна встановити осудність підозрюваного.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Ігор1234 23.05.2019, 00:12
Червоноградсько го району не існує в Україні, мудрагелі
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ