Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянину, який загинув під час обстрілу на Луганщині, встановлять меморіальну дошку

П'ятниця, 17 травня 2019 16:16
На фасаді будівлі Тернопільської загальноосвітньої школи №20  буде встановлено меморіальну таблицю випускнику школи, полковнику СБУ Муляру Руслану, який загинув під час виконання бойового завдання на Сході України.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як повідомили в прес-службі мерії, відкриття меморіальної дошки відбудеться 27 травня об 11:30 – у першу річницю загибелі полковника Руслана Муляра.

До слова, з листопада 2018 року ТЗОШ №20 було перейменовано на «Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 імені Руслана Муляра Тернопільської міської ради Тернопільської області».

Довідка. Полковник СБУ Муляр Руслан Станіславович народився 24 січня 1975 року у місті Тернополі в сім’ї службовців. У загальноосвітній школі №20 м. Тернополя здобув середню освіту, вищу – в Тернопільській академії народного господарства.

Загинув 26 травня 2018 року близько 17:45 під час виконання бойового завдання в районі села Кримське і Бахмутської траси, – поблизу окупованого села Жолобок, – внаслідок обстрілу групи співробітників СБУ з ворожої БМП-1. Разом із ним загинув прапорщик Юрій Журавльов, ще один спецпризначенець дістав важке поранення.

Похований 29 травня на Микулинецькому цвинтарі Тернополя, на Алеї слави.

У 2018 році Руслану Муляру було посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин міста Тернополя».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ