Читайте нас в соціальних мережах

"Зробила буквально одним клацанням фотокамери", – тернопільська студентка відправила свою фотографію на престижний конкурс і отримала міжнародне визнання

Вівторок, 04 грудня 2018 15:05
Студентка юридичного факультету ТНЕУ, Анастасія Зазуляк, відправила своє фото на престижний фотоконкурс і отримала міжнародне визнання.

– Про конкурс я дізналася з інтернету. Коли зрозуміла, що можу взяти у ньому участь у категорії до двадцяти років, то відправила п’ять своїх фотографій, три із яких пройшли у півфінал. А пізніше я дізналася, що моя фотографія «Дитяча турбота» не лише нагороджена Почесною відзнакою, а й включена до альбому найкращих робіт фотоконкурсу «Siena International Photo Awards»,розповідає студентка під час інтерв'ю з головним редактором газети ТНЕУ «Університетська думка».

Під час церемонії нагородження, яка проходила в італійському місті Сієна, було озвучено, що у даному фотоконкурсі брали участь майже 48000 творчих робіт любителів і майстрів фотографування із 156 країн Світу.

– Фотографією я захоплююся з дитинства і неодноразово була переможцем міських та обласних фотоконкурсів… Також зізнаюся, що я уже є лауреатом і дипломантом Всеукраїнських конкурсів та фестивалів… Звичайно, перемога у міжнародному конкурсі є для мене дуже значимою, і я вдячна журі, що так високо оцінили моє фото «Дитяча турбота». До речі, згадане фото я зробила буквально одним клацанням фотокамери, – розповідає дівчина.

Окрім фотографії, Анастасія захоплюється спортом (йога та біг),  закінчила художню школу, любить готувати, вивчає англійську мову, а також займається менторством у дитячих таборах.

Джерело: сайт ТНЕУ. Читайте повне інтерв'ю за посиланням.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ