Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині підвищили вартість харчування у школах

Вівторок, 04 вересня 2018 16:40
У деяких школах Тернопільщини вже підвищили вартість харчування. Зокрема, таке рішення прийняли в Чортківській міській раді.

– На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення підвищити вартість обіду у закладах загальної середньої освіти з 19,80 грн до 21,75 грн, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради.

Пільгові категорії учнів, а саме: діти-сироти, діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей, діти, які прибули із зони АТО та діти, батьки яких є учасниками АТО, харчуватимуться у школах безкоштовно – за рахунок коштів міського бюджету.

У повідомленні зазначається, що підставою для підвищення вартості обіду на 10 % стало клопотання директора ТзОВ "БЕНЕФІД ФУД" Ірини Завадовської. Причину підвищення вартості обіду Ірина Завадовська пояснює зростанням мінімальної заробітної плати, підвищенням цін на енергоносії та вартості продуктів харчування.

Нагадуємо, що ТзОВ "БЕНЕФІД ФУД" надає послуги постачання готової їжі у закладах загальної середньої освіти на підставі Договору від 16. 02. 2018 р. № 33 з Управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ