Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі знову викрадають номерні знаки та вимагають викуп

Середа, 21 березня 2018 18:20
У Тернополі почастішали випадки крадіжок номерних автомобільних знаків. Злочинці викрадають номери, що перебувають на іноземній реєстрації, та залишають записку з номером телефону. Згодом аферисти вимагають за них викуп.

 «Номерні знаки зняли, а натомість залишили записку з номером», – розповів заявник патрульним поліцейським, які приїхали сьогодні вранці на виклик на вулицю 15 квітня.

Його Volkswagen на іноземній реєстрації, був припаркований у дворі, біля будинку. Аналогічний виклик близько 9 ранку патрульні отримали від мешканця вулиці Леся Курбаса. Викрадені номерні знаки вони знайшли у тому ж дворі, на балконі під купою дощок, повідомляють в Патрульній поліції.

До речі, ситуації з викраденням номерних знаків з автомобілів з іноземною реєстрацією – непоодинокі. Основна мета таких злочинів – отримати винагороду опісля повернення незаконно привласненого. Проте, зазвичай, отримавши кошти, номерні знаки власникам авто так і не повертають. Тож, якщо ви опинилися у такій ситуації, негайно телефонуйте на спецлінію 102.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ