Читайте нас в соціальних мережах

До Пасхи тернополяни зможуть найкраще захистити своє житло удвічі дешевше

Вівторок, 27 лютого 2018 17:12
З метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам Управління поліції в Тернопільській області у період з 1 по 17 березня проводитиме весняну соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону 2018».

Під час проведення Акції громадяни мають можливість встановити охоронну сигналізацію в своїх помешканнях, повністю сплачуючи лише вартість охоронного обладнання, а на проведення монтажних робіт надаються знижки в розмірі 50 %.

Ми визначили, що найбільш уразливими періодами, коли здійснюються крадіжки, є дні перед великими святами. До таких належить, зокрема, Пасха, адже перед цим святом чимало тернополян виїжджає до родичів у сільську місцевість чи інші міста. Відповідно, саме тому ми й проводимо акцію, аби попередити мешканців про можливу небезпеку та забезпечити доступ людей до можливих засобів сигналізації на території Тернопільщини. В період акції населення області зможе придбати в нас сигналізацію удвічі дешевше. Наприклад, якщо людина повинна заплатити за встановлення приладів захисту 2 000 гривень, то зі знижкою послуга вартуватиме їй лише 1 000, — розповів начальник відділу фізичної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області Олексій Дзюра.

Начальник зазначив, що знижка на засоби сигналізації для учасників бойових дій та членів їхніх родин становитиме 75%.

За словами пана Олексія, щомісячна вартість робіт для замовників на одну квартиру обійдеться у 200 гривень, а приватного будинку – 380 гривень, не залежно від кількості годин охорони території. Хоча в домі ціна може коливатися, залежно від кількості поставленого обладнання.

— Якщо ми встановлюватимемо засоби хахисту у двоповерховому житлі – ціна стандартна. Та коли це великий котедж на одну чи кілька сімей, тоді люди платитимуть нам  як окремі замовники. Можна встановлювати як пожежну, так і тривожну сигналізацію. За допомогою тривожної кнопки господарі на будь-якій частині власного помешкання можуть натиснути на ґудзик та викликати охорону. Дія кнопки досягає до 200 метрів видимості. Одного разу трапилося, що жінка, яка перебувала сама вдома, почула, що через вікно до неї закрадаються невідомі особи. Мешканка натиснула на кнопку і служба охорони за лічені хвилини прибула до помешкання, повідомив Олексій Дзюра.

Чоловік наголосив, що встановлювати сигналізації потрібно в першу чергу тим жителям краю, які зберігають у квартирах чи офісах цінні речі, документи, великі суми грошей, коштовності чи антикваріат.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ