Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі будуть штрафувати за куріння тютюну та електронних сигарет у заборонених місцях

Середа, 21 лютого 2018 18:20
Патрульна поліція Тернопільської області нагадує про штраф за куріння у заборонених місцях. А це – накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарети і кальянів забороняється: у ліфтах і таксофонах, у закладах охорони здоров'я, у навчальних та освітньо-виховних закладах, на дитячих та спортивних майданчиках, у під'їздах жилих будинків, у громадському транспорті, у приміщеннях закладів ресторанного господарства, об'єктів культурного призначення, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ, на зупинках маршрутних транспортних засобів.

– Згідно чинного законодавства вчинення такого правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення порушення, передбаченого частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомили в Патрульній поліції.

Тернополян, які стали свідком правопорушення, просять телефонувати на лінію "102".

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар