Читайте нас в соціальних мережах

"Паркан перелазить мужчина, двері відчиняються", – тернополянин обурений посадкою пасажирів у маршрутку (фото)

Неділя, 14 січня 2018 08:00
Тернопільські маршрутки знову в центрі уваги. На цей раз не через неналежний стан автобусу, чи хамовите відношення до людей, а через порушення правил дорожнього руху.

На вулиці Тарнавського водій маршрутки зупинився біля кільця, щоб підібрати чоловіка. Про випадок написав у "Фейсбуці" Костянтин Баранов.

– І знову про маршрутки, але вже не про страйк.  Спускаюся по Тарнавського, їду за маршруткою і тут на кільці біля шоколадки, при повороті праворуч, вона зупиняється. Я подумав, що перед нею "колєйка" з декількох авто які зупинились перед пішохідним. Та я помилився. За декілька секунд, паркан перелазить мужчина, двері відчиняються, він заходить в салон і маршрутка продовжує рух. Висновок: Приємно що водії маршруток так турбуються за пасажирів, що готові підбирати їх в будь-якому місці, але ж правила дорожнього руху, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Тернопільські маршрутки продають на OLX, – бойкот набирає обертів

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 aleks 14.01.2018, 08:54
а як розуміти слово таксі?водій таксі за першою вимогою пасажира повинен його висадити або підібрати.в іншому випадку це не маршрутне таксі ,а просто автобус. :-)
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ