Читайте нас в соціальних мережах

У міській раді вирішують, чи забороняти в Тернополі цирк

Четвер, 07 грудня 2017 10:30
У Тернопільській міській раді розглядають петицію, у якій просять заборонити розміщення пересувних цирків, зоопарків, звіринців та виставок тварин у Тернополі.

Її зареєструвала Коновалова Юлія 9 листопада. Петицію підписали 303 особи з 300 необхідних.

– Відтепер використання тварин у пересувних цирках є поза законом, раніше були заборонені лише пересувні виставки тварин. Не зважаючи на заборону, цинічні власники пересувних цирків вважають місцеву владу та мешканців Тернополя невігласами - і гастролюють в нас на даний момент, – йдеться в електронній петиції.

Авторка звернення просить міського голову та міськвиконком не надавати дозвіл на розміщення пересувних цирків з тваринами, пересувних звіринців та виставок тварин, адже це є злочинним нехтуванням законами.

Оприлюднити відповідь мають не пізніше, ніж 18 грудня.

Коментарі  

0 #1 Dmytro 07.12.2017, 15:37
давайте заборонемо в дома тримати тварин на припонi як дурочка висловлюеться вiд носно цирку.по всьому свiтi цирк був е та буде та в Monte Carlo проходять конкурси на найкращого....т варинам шкоди не робить нiхто а навпаки де дiти можуть побачити як гарно вiдносяться до звiрят с повагою лиш в цирку.а ця що писала свою собаку тримае в лiжку чи на припонi///
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ