Читайте нас в соціальних мережах

Найскандальнішого з керівників «Самопомочі» зі Зборівщини, що стріляв у власного сина через спільну коханку, можуть посадити за ґрати

Четвер, 07 вересня 2017 18:15
У Зборівському відділенні поліції на Тернопільщині триває слідство проти одного із керівників місцевої «Самопомочі» Степана Шиліги, який 19 серпня стріляв із травматичної зброї у власного сина Тараса.

Наразі проти Степана Шуліги зборівські слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень.    —     Оскільки ще немає результатів судмедекспертизи та не допитано усіх свідків, слідчі не можуть стверджувати, які конкретно тілесні ушкодження були спричиненні потерпілому. Зараз ми кваліфікуємо справу за частиною 1 статті 125-ї Кримінального кодексу України. Виходячи з положень даної  частини статті, за тілесне ушкодження, яке було завдано Тарасу Шилізі, передбачається штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські  роботи на строк до 240 годин. Злочин також може каратися виправними роботами на строк до одного року, арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років, — повідомив слідчий Зборівського відділення поліції у Тернопільській області  Петро Костюк.  Петро Михайлович зазначив, що на даний час по справі Степана Шуліги ще тривають слідчі дії, тому рішення про міру запобіжного заходу для підсудного буде прийнято лише при наявності результатів слідства.Нагадаємо, що злочин трапився 19 серпня в селі Залізці Зборівського району у власному будинку Степана Шиліги. Цього дня Тарас Шиліга прийшов у дім до свого батька, де між чоловіками одразу розпочалася сварка. В ході колотнечі Степан Шиліга дістав травматичного пістолета та пострілом поранив кінцівку близького родича. Причиною конфлікту між батьком та сином стала жінка, яка, як подейкують, доводилася спільною коханкою обох чоловіків.  

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ