Читайте нас в соціальних мережах

Поточний середній ремонт доріг Тернопільщини у розпалі

Вівторок, 15 серпня 2017 19:42
Ремонтні роботи з повною заміною дорожнього покриття та укріпленням основи тривають на двох основних трасах Тернопільщини.

Так, на дорозі Н-02 Львів – Тернопіль ділянка Довжанка – Озерна працює установка КМА. Суть роботи цього механізму в тому, що він змішує знятий старий шар асфальтобетону з гранітними щебеневими матеріалами, цементом та емульсією. Згодом асфальтоукладальник встелює монолітний шар.

Також поблизу села Горинка (міжнародна дорога Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече) шляховики застосовують технологію холодного ресайклінгу. Процес ремонту передбачає регенерацію старого покриття, яке «оживає» з додаванням в’яжучих та зміцнюючих компонентів. На цій же ділянці сьогодні заплановано встелити 1200 тонн гарячого асфальтобетону.

Ремонт доріг за допомогою установки КМА та холодного ресайклінку – технології подібні і дозволяють оптимізувати процес ремонту доріг зі значним заощадженням коштів, адже зняті шари асфальту використовуються  повторно. Такі технології добре зарекомендували себе та широко застосовуються у світовій практиці.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей спричинених ремонтними роботами. А також бути уважними та дотримуватись безпечної швидкості руху на ділянках ремонту. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ