Читайте нас в соціальних мережах

Грошима, теплими речами, кормами та іншими благодійними внесками тернополяни відгукнулись на акцію «Нагодуй і зігрій» (фото)

Понеділок, 14 серпня 2017 13:11
Акція «Нагодуй і зігрій» сьомий раз зібрала на Театральному майдані в Тернополі сотні благодійників, де кожен міг зробити матеріальний чи грошовий внесок для чотирилапих підопічних з Дичкова.

 На чергову акцію «Нагодуй і зігрій», яку провели 13 серпня волонтери ТОГО «Ноїв ковчег» біля Тернопільського драмтеатру, відгукнулось багато небайдужих тернополян – хто підтримав тварин медикаментами й амуніцією, хто теплими речами і продуктами харчування, хто грошовими внесками. Окрім внесення добровільних пожертв, тернополяни мали нагоду ознайомитися із фотографіями собачок, які встигли пройти реабілітацію, та побачити фото тваринок, які терміново потребують допомоги.

-  Ми розпочали сьогоднішню акцію із 12:00 години. Найголовнішими речами, які ми хочемо сьогодні зібрати за рахунок акції, є теплий одяг та продукти харчування. Незабаром прийдуть осінні холоди, тож волонтерам важливо подбати про те, щоб мати чим стелити собачкам. Від часу проведення акції «Нагодуй та збудуй», і до сьогоднішньої акції нам вже вдалося прилаштувати в «добрі» руки понад 10 собачок та двох цуценят.  При організації кожної акції нам неабияк допомагає маленька волонтерка Таня. Цій дівчинці 10 років, і вона завше в костюмі собачки справляє приємне враження на тернополян, – зазначила голова Тернопільської обласної громадської організації «Ноїв ковчег» Аліна Кошельовська.  

Голова ТОГО «Ноїв ковчег» додала, що сьогодні сподівалася побачити біля Драмтеатру трохи більше людей із пожертвами, проте вдячна кожному і за ці внески.

Анна Семенків

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар