Читайте нас в соціальних мережах

Для тернополян ціле літо діятиме безкоштовний кінотеатр під відкритим небом

Середа, 19 липня 2017 22:19
Тернополянам, яким набридли сімейні перегляди фільмів перед екраном невеличкого телевізора, варто вирушити до парку Шевченка на безкоштовні кіносеанси під відкритим небом. Тільки не забудьте прихопити зі собою коцика!

 

З 25 червня у парку ім. Т. Шевченка поблизу набережної Тернопільського ставу «запрацював» безкоштовний кінотеатр під відкритим небом «Outside Cinema». Після 21:00 години організатори транслюють для тернопільських «кінофанів» найпопулярніші світові стрічки, а якщо погода є вдалою, то сеанси тривають і після 23:00 години.  

-   Ми щодня інформуємо тернополян у соцмережах про те, які фільми транслюватимуться. Якщо передбачається погана погода, то організатори, відповідно, повідомляють жителів, що сеанси скасовуються.  Раніше по буднях ми «пускали» до перегляду  лише один фільм. Та зараз погода дозволяє, то ми транслюємо за один вечір два фільми. Наприклад, сьогодні на 21:40 годину ми влаштуємо показ фільму «Престиж», а о 23:40 годині тернополяни побачать фільм «Встигнути до». Фільми нам постачає компанія «Артхаус Трафік». На наші кінопокази збирається дуже багато людей, так що вся посадка перед екраном заповнюється молоддю. Приходить переважно молодь, тому що для дітей години уже пізні, - розповіла організатор кінопоказів Інна Ханас.  

Пані Інна зазначила, що переваг у таких кінопереглядах є дуже багато: безкоштовна трансляція, свіже повітря, приємне товариство та зручні пуфи, які можна орендувати за 40 гривень. Тільки бронювати пуфи потрібно заздалегідь, адже їх може не вистачити на всіх любителів вечірніх кіносеансів.  Ті, хто не бажають витрачатися на оренду пуфу чи кому їх не вистачило, можуть спокійно приносити з собою для сидіння коцики.

Щоденні кінопокази під відкритим небом у Тернопільському парку Шевченка цьогоріч «стартують» вперше. Організатори заявляють, що якщо кількість «кіноманів» протягом останнього місяця літа не зменшуватиметься, а тернополяни надалі залишатимуть у соцмережах схвальні відгуки, то кінотеатр «Outside Cinema» започаткує традицію фільмів під відкритим небом і у 2018 році.  

Анна Семенків

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ