Читайте нас в соціальних мережах

Незадоволена публіка й засмучені артисти: концерт на Літній сцені Тернополя несподівано перервався

П'ятниця, 30 червня 2017 08:50
На Літній сцені в тернопільському парку ім. Т. Шевченка 28 червня відбувся святковий концерт, присвячений Дню Конституції, проте через перебої зі світлом, дійство довелося перервати.

Для жителів «файного» міста святковий концерт розпочався дуже захоплююче: з цікавою постановкою та в яскравих вишиванках виступив аматорський художній гурт «Ходаки», розважив гостей піснями й танцями продюсерський центр «I love music», виконали гарні танці й дівчата зі студії сучасного танцю «Стиль».

Вже на початку дійства присутні на Літній сцені люди помічали певні перебої зі звуком, проте ніхто не міг подумати, що це стане перешкодою при проведенні концерту. В розпалі дійства, тернополяни чекали на новий виступ дитячих колективів, та замість оголошення наступного виходу, ведучі вибачились перед гостями та повідомили про припинення концерту.

– Сьогоднішній концерт був приурочений до Дня Конституції України. В ньому мало взяти участь багато колективів міста, які би виконували веселі й патріотичні народні пісні. До концерту ми залучили колективи з ПК «Березіль» та колективи з ТНЕУ, але шкода, що багатьом талантам не судилося сьогодні розважити публіку, – зазначила співорганізатор концерту режисер ПК «Березіль» Анжела Федорів.

Донечка пані Анжели Даринка, яка прийшла з матір’ю на святкове дійство, також засмутилася через припинення концерту, адже сама дуже любить співати та хотіла подивитися на інших виконавців.

– Я займаюся співом та ходжу до музичної школи №2 в Тернополі, де моїм керівником є Яна Соколовська. Співами буду продовжувати займатися й надалі. Мені, як й іншим тернополянам, дуже шкода, що артистам довелося розійтися додому, а виступ відмінили. Ми стільки гарного не встигли побачити,з сумом зауважила 8-річна Дарія Федорів.

Як вдалося з’ясувати, причиною несподіваного припинення концерту стали технічні причини – перебої із напругою.

Я дуже рада, що у нас є багато творчих діток, які мають що показати на сцені. Дуже добре, що в Тернополі є багато творчих гуртків, які можуть розвивати таланти маленьких тернополян. Я розумію тих незадоволених тернополян, та з іншого боку, організатори ні в чому не винні, тому що за світло відповідає не «Березіль». Апаратура, на жаль, не може працювати без світла, тому в організаторів не було іншого виходу, як припинити захід, – додала працівниця медіа лабораторії  ПК «Березіль» Оксана Ратушняк.

Попри велике незадоволення окремої публіки, виступаючі колективи та окремі виконавці були дуже добре підготовлені до свята й хотіли влаштувати людям незабутній вечір. Організатори святкового концерту сподіваються, що наступні святкові заходи пройдуть у Тернополі без пригод, і всі юнки та юнаки зможуть продемонструвати публіці свої таланти.

Анна Семенків

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ