Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни займались фітнесом та худнули «просто неба» (фото)

Неділя, 18 червня 2017 08:40
Фітнес-тур «Живи танцюючи» зібрав 16 червня на Театральній площі сотні тернополян, щоб запросити на танцювальний фітнес-флешмоб, дати корисні поради та розіграти призи.

Зокрема, за участь у фітнес нон-стопі, танцях на сцені, організатори нагороджували найактивніших тернополян призами – морозивом, корисними молочними смаколиками, «причандалями» для занять спортом. При цьому, ведучим було непросто обрати переможців, адже кожен активно повторював за тренерами рухи – і старший, і малий.

Після спільного фітнесу, в якому взяло участь понад сто жителів «файного» міста, професійні тренери розповіли, наскільки важливо завжди тримати себе в формі – правильно харчуватися, рухатися та слідкувати за здоров’ям.

-   Головна ціль нашого проекту – усвідомлення здорового способу життя, корисних звичок, правильного харчування. Я дуже часто зустрічаюся на практиці з питаннями: «Як не набрати зайву вагу?», «Як правильно їсти?», «Що саме мені їсти?» Фахівці із програми «FitCurves» готові надати вам поради, як правильно і швидко схуднути без дієт, безлімітно тренуватися у клубах та отримувати бажані результати, -  розповіла спеціаліст із школи харчування Дацюк Людмила.

Пані Людмила також запросила тернополян «навідатися» до палатки «FitCurves» та пройти безкоштовну діагностику тілобудови, отримати від спеціалістів рецепти корекції фігури та ознайомитись із новим проектом здорового схуднення.

- Займаючись над собою, я дійшла висновку, що насправді ніякого секрету із схуднення немає. Аби досягнути потрібного результату, варто лише правильно харчуватися, робити фізичні вправи та мати велику наполегливість. Можливо жорстокою, але влучною буде така цитата: «Якщо ви не можете привести в порядок своє тіло, то що ви взагалі можете?»,  - наголосила відвідувачка клубу «FitCurves» Савенко Тетяна.

Окрім спільних занять фітнесом на Театральній площі, тернополяни могли також підійти до спеціалістів і безкоштовно проконсультуватися, виміряти тиск чи придбати корисні продукти від партнерів фітнес-туру «Живи танцюючи».

Анна Семенків

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ