Читайте нас в соціальних мережах

На відкриття стадіону у Вишнівці приїдуть зіркові ветерани Збірної України з футболу та Дзідзьо

Четвер, 15 червня 2017 16:07
На початку липня громада Вишнівця отримає новий та сучасний довгоочікуваний стадіон. 2 липня відбудеться його урочисте відкриття.

У програмі заходу, розповідає голова ОТГ Володимир Кравець, ‒ вручення подяк усім, хто долучився до будівництва стадіону, підняття прапора під супровід українського гімну. Далі – зустрічі з зірковими гостями.

‒ На відкриття до нас приїдуть ветерани Збірної України, які зустрінуться з нашою місцевою футбольною командою «Вишнівець». А розважати вишнівчан та гостей прибуде виконавець «Дзідзьо», якого дуже люблять діти та молодь, ‒ підкреслює Володимир Кравець.

Окрім цього, у концертній програмі виступи «Гуцула Хулігана», ЗААТ «Орхідея», лазерне шоу тощо. Обіцяють, дійство для мешканців Вишнівця буде незабутнім.

Нагадаємо, роботи над кардинальним оновленням стадіону у Вишнівці розпочали близько двох років тому. Сьогодні місцевий стадіон є сучасним та якісним, із облаштованими дитячим майданчиком, трибунами з накриттям та освітленням.

Наразі на стадіоні допрацьовують дрібні поправки, наприклад, крісла для трибун прикріплять перед самим відкриттям, аби не пошкодити їх під час кінцевих робіт. Однак молодь вже зараз проводить дозвілля на дитячому майданчику та футбольному полі стадіону.

Відкриття стадіону у Вишнівці – 2 липня о 18 годині.

dzidzo

 

Коментарі  

+4 #1 Володимир 24.06.2017, 07:40
Відкриття стадіону - це, звичайно, гарна справа. Але варто було б оплатити роботу тим, хто брав участь у благоустрої стадіону. Ми займалися укладкою рулонного газону. Все йшло добре. А в останній день роботи, коли ми закінчили стелити газон на стадіоні, Кравець В.В. попросив застелити решту в Бутині на господарстві (ще205м.кв.). А сам зник "по-англійськи" , навіть не попрощавшись і не подякувавши хлопцям за двохтижневу працю, ну і не оплатив останню частину домовленої суми. Я видзвонював його два місяці, він навіть трубки не піднімав. Аж поки я не пішов у р-н "Балагур" і не попросив адміністратора з ним зв"язатись. Тоді по телефону Кравець сказав, що ніяких грошей він платити не буде, бо він вважає, що нам вистачить того, що він заплатив. Ось така-то малятка, х...ня. А тепер питання: "Як би ви поступили в такій ситуації?"
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ